Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen.

Mogelijk heeft u nog niet gelezen waarom wij doen wat wij doen?  Hieronder vertellen wij ons verhaal.

Waarom doen wij wat we doen?

De mensen bij BiiC hebben de passie om organisaties beter te laten presteren. Wij geloven dat er in elke organisatie heel veel onbenutte kennis en potentieel zit. En dat innoveren en professionaliseren begint bij het stellen van vragen. Het succes van organisaties begint bij de mens. 

En dat je succes bereikt en vasthoudt door het verbinden van technologie, mens, cijfers en creativiteit. Dit alles met de focus op het creëeren van waarde.

stel uw vraag
kom langs

Oud gedrag
x
Nieuwe technologie 
=
Een toekomstig failliet bedrijf

Is daar behoefte aan?

Heel veel organisaties moeten zich zichzelf opnieuw uitvinden. Digitalisering en kunstmatige intelligentie zorgen voor een ongekende snelheid van veranderingen in de maatschappij. Big data staat dus al voor de deur terwijl het gros van de organisaties haar small data nog niet heeft binnengelaten. 

Deze constante stroom van vernieuwingen zorgt ervoor dat complete diensten en producten verdwijnen. Daarnaast verandert de technologie de verwachtingen van de consument en de rol van complete beroepsgroepen.

Big data en kunstmatige intelligentie
beginnen bij small-data en menselijke intelligentie.

Hoe helpen wij dan?

Wij hebben een innovatieve tool ontwikkeld (de business value scan) waarmee wij in hele korte tijd samen een integraal beeld van uw organisatie creëren en direct in beeld brengen waar en hoe u effectief kunt bijsturen. Daarnaast kunnen wij u volledig ontzorgen en ondersteunen tijdens de uitvoering en implementatie. 

Met de inzet van speciaal getalenteerde mensen in ons Social Data Centrum, Power BI en onze organisatiekennis is het ons gelukt om management consultancy bereikbaar te maken voor iedere organisatie.

Samenwerken met u, uw partners en onze partners is ons vertrekpunt. BiiC ontzorgt en inspireert bij uw uitdaging.

Bedrijven blijven duurzaam succesvol door het stellen van slimme vragen en het vastleggen, begrijpen en benutten van de antwoorden.

En het resultaat is BiiC!

Om van onze passie ons werk te kunnen maken hebben wij BiiC© opgericht.

BiiC bestaat uit drie onderdelen; de Consultancy & Interim afdeling,  Co-Creatie & Innovatie afdeling (hier is de Business Value Scan ontwikkeld) en het Social-Data-centrum.

Door bestaande producten en technologie slim te combineren en een beetje beter te maken, ontwikkelen wij mooie nieuwe oplossingen waar organisaties op zitten te wachten.

Ontdek onze oplossingen

BiiC© Organisatieadvies 2.0
Maakt uw organisatie sterker

Ontvang het BiiC Magazine

Blijf op de hoogte van de nieuwste BiiC workshops, ontwikkelingen en opinie en ontvang 4 keer per jaar het digitale BiiC Magazine

Aanmelden
Bezoekadres & Contact

Kantoor & Trainingscentrum
Nieuwland Parc 78
3351 LJ  Papendrecht
Nederland

085-3013168
info@biic.nl
www.biic.nl
KvK 75793148