slim subsidie mkb biic pj strategy

Het SLIM MKB programma:
'Het profiel van morgen'

Scan uw bedrijf inclusief pragmatisch maatwerkadvies
60% tot 80% gesubsidieerd door de overheid middels de SLIM Subsidie

'In één oogopslag is het duidelijk waar kansen voor uw bedrijf liggen.'
Algemeen Dagblad 17 februari 2020


BiiC en PJ Strategy slaan de handen in één. De Business Value Scan van BiiC brengt de professionaliteit en concrete verbeterkansen van uw organisatie middels 12 infographics in beeld. PJ Strategy volgt gezamenlijk met uw mensen op om uw bedrijf strategisch, inclusief concrete doorvertaling naar een opleidings- en ontwikkelplan voor uw medewerkers, toekomstproof te maken.

medewerkerstevredenheidsonderzoek biic mto strategie

Unieke kans voor het MKB

Een professioneel bedrijf ontwikkelt zich continu. Wat gaat goed en wat kan beter? Waar en hoe gaat u bijsturen? Allemaal mooie uitdagingen waarbij het vanzelfsprekend belangrijk is dat ook uw medewerkers zichzelf continu blijven ontwikkelen. Maar zijn uw medewerkers zich bewust van deze dynamiek, weet u hoe zij in de wedstrijd zitten en wat zij willen en nodig hebben?
 

biic organisatieadvies, consultancy en bedrijfsadvies

Het stimuleren van leren en ontwikkelen

In het mkb is het minder gebruikelijk dat medewerkers leren en ontwikkelen tijdens hun werkend leven. Werkgevers hebben daar vaak minder tijd, geld of kennis voor dan in grotere bedrijven. Ook in de landbouw, de horeca en de recreatiesector is het lastig om een leerrijke werkomgeving te ontwikkelen, omdat er veel seizoensarbeid is. Met de Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen (SLIM-regeling) wil het kabinet leren en ontwikkelen ook in het mkb de normaalste zaak van de wereld maken

medewerkerstevredenheidonderzoek biic

Subsidie aanvragen tot 31 maart

U kunt met uw bedrijf vanaf maart subsidie aanvragen om een bedrijfsschool op te richten, loopbaanadviezen voor uw werknemers te krijgen of de vaardigheden van hun medewerkers up to date te houden. Ook grotere bedrijven uit de horeca, de landbouw en de recreatiesector kunnen aanspraak maken op subsidie.
 

organisatieadvies heisessie BiiC

Een leven lang leren

Minister Koolmees: “Wij willen dat iedereen zich blijft ontwikkelen tijdens zijn of haar werkende leven. Dat moet vanzelfsprekend worden. We zien dat kleinere bedrijven in het algemeen, en de seizoensgebonden sectoren in het bijzonder, moeite hebben om daarmee aan de slag te gaan. Daarom helpen we hen een handje. Want leren en ontwikkelen is heel hard nodig om mensen goed inzetbaar te houden op de arbeidsmarkt. En om ervoor te zorgen dat mensen hun werk leuk blijven vinden.”

Heeft u interesse in het SLIM Programma?

U kunt onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Versturen
slim subsidie mkb biic pj strategy 2
Ontvang het BiiC Magazine

Blijf op de hoogte van de nieuwste BiiC workshops, ontwikkelingen en opinie en ontvang 4 keer per jaar het digitale BiiC Magazine

Aanmelden
Bezoekadres & Contact

Kantoor & Trainingscentrum
Nieuwland Parc 78
3351 LJ  Papendrecht
Nederland

085-3013168
info@biic.nl
www.biic.nl
KvK 75793148