business value mri BiiC BV

Business Value MRI© 
Integrale organisatie diagnose tool voor mensgerichte professionals met lef. Baanbrekend meer inzicht, draagvlak en resultaat. 

Gezien op?

business value mri algemeen dagblad de ondernemer consultancy.nl dutch cowboys frank watching

Met onze tools krijgt u te horen wat u niet wist, leert u zien wat u nog niet zag en boekt successen die u niet had verwacht!

De innovatie

Geen topsporter wordt nog gecoacht zonder data en beelden, geen dokter plaatst gips zonder een foto van het bot te hebben genomen en geen psychiater schrijft medicijnen voor zonder een diagnose te stellen. Logisch toch? Echter, het merendeel van de bedrijven past deze logica niet toe in hun praktijk en laten hiermee basale kansen om de organisatie sterker te maken liggen.

De Business Value MRI© is de oplossing die slimme organisatiediagnostiek mogelijk en bereikbaar maakt voor iedere organisatie! De innovatieve aanpak creëert bijzonder waardevolle inzichten in hoe en waar u uw organisatie kunt verbeteren en welke groeikansen u nog kunt benutten. 

Uniek inzicht en kansen voor uw organisatie

Uw omzet of prestaties verbeteren? Uw bedrijf verder professionaliseren of innoveren? Ontdek wat uw bedrijf nodig heeft om nog beter te presteren. Ontdek per bedrijfsonderdeel waar en hoe u het bedrijf nog sterker kunt maken. De geaccrediteerde Business Value MRI© consultant maakt het mogelijk om op een unieke manier uw organisatie volledig integraal en interactief te analyseren en te diagnosticeren. Het verrassende interactieve bedrijfsadvies maakt haarscherp en visueel inzichtelijk wat iedere organisatie nodig heeft. 

Mede door de impact van de digitalisering is het van belang dat u als directeur, ondernemer of manager steeds meer vanuit een holistische kijk naar uw bedrijfsuitdagingen kijkt. De Business Value MRI© maakt dit mogelijk! De methodiek en slimme technologie brengt de professionaliteit en concrete verbeterkansen van uw organisatie middels 15 infographics in beeld.

Volledige diagnose

Door het stellen van zo’n 400 kwantitatieve en kwalitatieve vragen verzamelt de MRI-scan gegevens van zes vitale bedrijfsonderdelen; organisatie, commercie, hrm, financiële stabiliteit, inkoop en digitalisering. Ook onderzoekt de scan de tevredenheid van uw klanten, medewerkers, leveranciers en u als werkgever. 

Met behulp van de (online) Business Value MRI©-tool wordt een dwarsdoorsnede van uw organisatie gemaakt en onder begeleiding van uw geaccrediteerde Business Value MRI© consultant wordt de professionaliteit, samenhang en hiaten van de alle bedrijfsonderdelen in kaart gebracht en worden de inzichten waar en hoe de effectieve bijsturingskansen zitten direct duidelijk.

Bent u op zoek naar hoe u uw omzet, winst, professionaliteit of prestaties kunt verbeteren? Naar meer grip op uw organisatie? Wilt u inzicht krijgen in wat er gebeurt en waarom het gebeurt? Dan is de Business Value MRI© een onmisbaar instrument ter ondersteuning van uw leiderschap. 

Algemeen Dagblad 17 februari 2020

'In één oogopslag is het duidelijk waar kansen voor bedrijven liggen.'

business value mri klanttevredenheidsonderzoek

15 interactieve infographics 
in één integrale bedrijfsanalyse

De Business Value MRI© onderzoekt zes vitale bedrijfsonderdelen: organisatie, commercie, human resource management, financiële stabiliteit, inkoop en digitalisering. De resultaten van het onderzoek worden door de onderstaande 15 interactieve infographics inzichtelijk gemaakt:

business value mri logo
 1. De organisatiegroei benchmark 
 2. Het managementproces
 3. De marktpositionering
 4. Het commercieel Potentieel
 5. De commerciële volwassenheid
 6. De klanttevredenheid
 7. De medewerkerstevredenheid
 8. De medewerkerspassie en commitment
 9. De bedrijfscultuur
 10. De arbeidsmarktpositionering
 11. De HRM volwassenheid
 12. De digitaliseringsvolwassenheid 
 13. De inkoopvolwassenheid
 14. De leverancierstevredenheid
 15. De financiële stabiliteit

De infographics zijn te filteren op functies, producten, afdelingen, locaties, landen en individuen. Op deze wijze kunt u unieke dwarsdoorsnedes en vergelijkingen maken. Inzoomen en tot unieke inzichten komen samen met uw team. Bij het medewerkerstevredenheids wordt uiteraard de filtering beperkt i.v.m. de anonimiteitswaarborging.

Naast de volledige Business Value MRI© zijn er 
4 specialistische deel MRI-scans

customer value mri biic

Customer Value MRI©

management proces business value mri

Strategic Value MRI©

commercieel potentieel business value mri

Commercial Value MRI©

medewerkerstevredenheid onderzoekbiic

Human Value MRI©

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van BiiC en ontvang onze nieuwsbrief.

Bezoekadres & Contact

BiiC BV 
Kantoor & Trainingscentrum
Nieuwland Parc 78
3351 LJ  Papendrecht
Nederland

085-3013168
info@biic.nl
www.biic.nl
KvK 78313406