business value mri arbeidsmarktpostionering

Human Value MRI© 
Het medewerkers tevredenheidsonderzoek die uw organisatie sterker maakt

medewerkerstevredenheid onderzoekbiic

Management van medewerkers

Met de Human Value MRI© brengt u de tevredenheid, loyaliteit en feedback van medewerkers, de volwassenheid en de positionering van uw bedrijf in de arbeidsmarkt interactief in beeld. Wat gaat goed en wat kan beter? Waar zitten de aandachtspunten? U krijgt het direct concreet in beeld.

De resultaten van het onderzoek worden weergegeven door 5 interactieve infographics.

business value mri logo
  1. De medewerkerstevredenheid
  2. De medewerkerspassie en commitment
  3. De bedrijfscultuur
  4. De arbeidsmarktpositionering
  5. De HRM volwassenheid

De infographics maken het mogelijk om de resultaten op detailniveau weer te geven. Zo kunt u filteren op functies, producten, afdelingen, locaties, landen en individuen. Dit maakt het mogelijk om in te zoomen en tot unieke inzichten komen, samen met uw team. Het medewerkerstevredenheid wordt altijd anoniem uitgevoerd.

medewerkerstevredenheid 1 - Business Value MRI

1) De medewerkers
tevredenheid

Inzicht in het grootste kapitaal

Feedback van medewerkers met behulp van een medewerkerstevredenheidsonderzoek (mto) is zeer waardevol en essentieel om uw organisatie sterker te maken. Hoe ervaren medewerkers de manier van leiding geven, de werkdruk en de inhoud van het werk? De Business Value MRI© brengt de tevredenheid m.b.t. de basisbehoeften van de medewerker in kaart. 

medewerkerstevredenheid  2 - Business Value MRI werkgeluk onderzoek

2) Medewerkerspassie & commitment

Inzicht in het werkgeluk

In een organisatie zijn medewerkers het allerbelangrijkst en zijn goede randvoorwaarden op de werkvloer essentieel. Hoe vertaalt zich dat nu in passie en commitment onder uw medewerkers? Wat vinden zij van uw dienstverlening? Zijn zij trots op het bedrijf en ambassadeurs van uw organisatie? De feedback van de medewerkers wordt volledig inzichtelijk gemaakt.

Bedrijfscultuur - Business Value MRI (1)

3) Bedrijfscultuur

Inzicht in hoe cultuur wordt ervaren in uw organisatie

De cultuur van uw organisatie kan niet los gezien worden van overige aspecten van uw organisatie. Met name de cultuur en structuur zijn sterk met elkaar verbonden. Hoe ervaren uw medewerkers de cultuur in uw organisatie, wat kunt u hiervan leren en is deze cultuur ondersteunend aan u ambitie?

Arbeidsmarktpositionering - Business Value MRI (1)

4) De arbeidsmarkt
positionering

Inzicht waarom medewerkers wel of niet voor u kiezen

Hoe ervaren geïnteresseerde toekomstige collega's uw organisatie?  Hoe onderscheidend is uw organisatie op de arbeidsmarkt? Waar liggen de kansen en hoe verleidt u nieuwe collega's om te overwegen bij uw organisatie te gaan werken?

hrm - Business Value MRI

5) HRM volwassenheid

Inzicht in de ontwikkelkansen voor uw personeelsorganisatie

Zonder goede mensen geen goede  producten, diensten en tevreden klanten. Hoe volwassen is het personeelsbeleid en de personeelszaken binnen uw organisatie? Waar zitten de ontwikkelkansen en benut u alle mogelijkheden? Heeft u een goed beeld van het potentieel in uw organisatie?

Met onze tools krijgt u te horen wat u niet wist, leert u zien wat u nog niet zag en boekt successen die u niet had verwacht!

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van BiiC en ontvang onze nieuwsbrief.

Bezoekadres & Contact

BiiC BV 
Kantoor & Trainingscentrum
Nieuwland Parc 78
3351 LJ  Papendrecht
Nederland

085-3013168
info@biic.nl
www.biic.nl
KvK 78313406