biic bv trainingscentrum
Disclaimer

Deze website en de daarop getoonde informatie zijn uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Wij willen hiermee u laten ervaren wie BiiC Organisatieadvies is en wat wij doen. Wij betrachten de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling en onderhoud van de informatie op de website. Dit garandeert echter niet dat de informatie compleet, actueel en/of accuraat is door bijvoorbeeld gewijzigde wetgeving. BiiC Organisatieadvies is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruikmaken van informatie op onze website.

Voor zaken waar naar andere websites wordt verwezen of gelinkt draagt BiiC Organisatieadvies geen verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of werking/inhoud van die websites.

Alle diensten en/of werkzaamheden worden verricht op basis van een opdrachtbevestiging of mondelinge overeenkomst met BiiC Organisatieadvies en daarop zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Onze oplossingen

BiiC©
Maakt organisaties sterker

Ontvang het BiiC Magazine

Blijf op de hoogte van de nieuwste BiiC workshops, ontwikkelingen en opinie en ontvang 4 keer per jaar het digitale BiiC Magazine

Bezoekadres & Contact

Kantoor & Trainingscentrum
Nieuwland Parc 78
3351 LJ  Papendrecht
Nederland

085-3013168
info@biic.nl
www.biic.nl
KvK 75793148