heisessie

Voor leiders met lef

360° HEISESSIE

Baanbrekende strategie, business of jaarplan ontwikkeling dankzij integraal inzicht vanuit medewerkers, klanten en leveranciers. 

Heisessie BiiC Heidag

Ontdek de nieuwe baanbrekende aanpak voor een succesvolle heisessie! 

Na een bijzondere periode vol zoom- en teamsessies mogen wij eindelijk weer fysiek bij elkaar komen. Echt verbinding maken! 
Hoe mooi zou het zijn als je naar huis rijdt vol inspiratie en concrete besluiten gebaseerd op nieuwe integrale inzichten? 

Dus bent u op zoek naar nieuwe inzichten, kansen en adviezen voor uw organisatie? Hoe u succesvol om kunt gaan met thema's als digitalisering, innovatie, effeciency of het vinden en binden van nieuwe klanten en medewerkers? Herkenbaar? Dan hebben wij iets unieks voor u: de 360° Heisessie

Managementteams die het geheel zien en begrijpen, maken de beste keuzes.

De 360° heisessie is een unieke, inspirerende en uitdagende sessie waarin deskundigheid, leiderschap en teambuilding in één aanpak worden ontwikkeld. Een interactieve heisessie waarin u uw keuzes niet maakt op basis van aannames, meningen en gevoelens, maar op basis van objectief integraal inzicht, nieuwe kennis en met de wijsheid en feedback van medewerkers, klanten en leveranciers.

Volledig afgestemd op uw uitdaging en ambitie laten wij uw managementteam tijdens de 360° heisessie het verborgen potentieel van uw organisatie zien, begrijpen en benutten. Wij maken gebruik van de innovatieve Business Value MRI© organisatiediagnostiek. Met als input en output geen dikke rapporten maar alles in interactieve infographics. Want als je eenmaal het geheel ziet en begrijpt maak je andere en betere keuzes!  

Heisessie BiiC Heidag 360°
In 360° heisessies laten wij managementteams het verborgen potentieel van hun organisatie bekijken, begrijpen en benutten.

De aanpak/het programma*

Voorbereiding 
De heisessie begint in de voorbereiding met 100% commitment, vragen stellen en kleur bekennen!
Twee weken van tevoren sturen we een uitnodiging naar alle deelnemers, collega's, klanten en leveranciers om via vragenlijsten hun wijsheid en feedback te geven aan uw bedrijf.
De inzichten worden verwerkt in interactieve infographics die tijdens de heisessies de basis van de dialoog en diagnose vormen.

1. Masterclass
De kick-off, warming-up en klokken-gelijk-sessie wordt gegeven door een korte inspirerende organisatieanalyse 2.0. masterclass.

2. Organisatiediagnose
Samen gaat u interactief uw bedrijf en het effect van uw eigen leiderschap bekijken, begrijpen en ervaren met behulp van de interactieve infographics. Op basis van uw uitdaging en doelstelling ontdekt u de verborgen kansen en verbeteringen en stelt u een diagnose waar uw organisatie nu echt staat.

3. Management uitdaging 
Op basis van de kennis en inzichten van de masterclass en de diagnose
gaat u samen de uitdaging aan om doelgerichte keuzes te maken. 

4. Impactplan op 1 A4
Wat is er nodig om uw uitdaging, jaarplan of ambitie waar te maken?
Wat gaat u morgen anders doen op kritische vitale bedrijfsonderdelen?
Dit wordt meteen vast gelegd in het impactplan op 1 A4.

5. Fun & Food

*Gewenste programma is altijd maatwerk, uitbreiding met bijv. sport- en vrijetijdsactiviteiten is uiteraard mogelijk!

Het resultaat aan het eind van de heisessie

INTEGRALE
ORGANISATIE
DIAGNOSE*

MANAGEMENT
ONTWIKKELING
4.0

PLEZIER
DRAAGVLAK
& TEAMBUILDING

DOELGERICHT
IMPACTPLAN
OP 1A4

Heisessie, Business Value MRI Methodiek (1)

De Business Value MRI© integrale en interactieve organisatiediagnose.
Inclusief medewerkerstevredenheidsonderzoek en klanttevredenheidsonderzoek.

Wat is onze belofte

 U krijgt te horen wat u niet wist.
U leert zien wat u nog niet zag.
U boekt successen die u niet had verwacht.

Op welke hei?

Ontdek onze prachtige heisesie locatie in Barneveld. 
Uiteraard zijn uw maatwerk wensen qua locatie en verzorging mogelijk.

360 Heisessie Next Gear Het Atelier 3
360 Heisessie Next Gear Het Atelier 2
360 Heisessie Next Gear Het Atelier

Begeleiding op topniveau

De begeleiding van de heisessie wordt verzorgd door Edward van Lunsen. Zijn achtergrond als directeur en ondernemer van vele MKB bedrijven en geaccrediteerd Business Value MRI© expert maakt hem en zijn adviesbureau www.next-gear.nl uniek.
Edward zal persoonlijk de heisessie begeleiden.

Zijn belofte aan u: De 360° Heisessie zal de basis leggen voor enorme verbeteringen. Gebaseerd op echte inzichten met elkaar de potentie benutten. Alle neuzen dezelfde kant op én echt meters maken.

Edward is mentor en adviseur van menig MKB bedrijf en ondernemer. Naast een rugzak aan kennis en ervaring zal Edward de verbinding  bewaken en helpen aan een gedragen focus voor jullie herziene strategie of jaarplannen. Reken op een flinke portie energie én lastige vragen.

Overweegt u een heisessie en wilt u even sparren of de 360° Heisessie een sterke optie is?

Heisessie Edward van Lunsen Heisessie 360

"Dit is de beste investering die ik in jaren heb gedaan."

De 360° Heisessie is te boeken voor €2.750. Dit is inclusief twee dagdelen begeleiding, voorbespreking, digitale voorbereiding door de deelnemers, bedrijfsanalyse inclusief, klant-, medewerker- en leverancierstevredenheidsonderzoek. 

De investering is exclusief locatiekosten. Naast onze locatie in Barneveld, kunnen wij onze heisessie door heel Nederland organiseren.

heisessie 360

Tips!

360° heisessie succesfactoren

1. Duidelijke uitdaging met een doel. 
Bepaal heel concreet uw uitdaging, probleem of ambitie. Wat wilt u aanpakken en bereiken in de heisessie?

2. Werken in de vrije ruimte.
U stemt de heidag deelnemers af o.b.v. de uitdaging die u wilt oplossen of aanpakken. Er wordt gewerkt vanuit volledige gelijkwaardigheid. Deelnemers werken allemaal vooraf mee aan de voorbereiding. Academische rapporten ter input en output worden vervangen door interactieve infographics, want één beeld zegt meer dan 1000 woorden. 

3. Nieuwe spelregels & technologie
Door de inzet van slimme technologie in combinatie met het veranderen van de spelregels ontstaat er bijzondere nieuwe waarde; het inzicht en advies wordt begrijpelijk voor de gehele organisatie en er ontstaat versneld meer veranderdraagvlak binnen uw team.

4. Keuzes o.b.v. inzicht & feedback
Geen discussies en brainstorms o.b.v. aannames en gevoel, maar o.b.v. objectief en concreet inzicht, feedback en tips van medewerkers, klanten en leveranciers. Ons credo is dat u niet over maar met uw stakeholders moet praten. 

5. Andere omgeving 
De heisessie vindt plaats in een andere omgeving, u gaat doelbewust weg van uw bestaande werksituatie. Een andere inspirerende omgeving werkt verfrissend en stimuleert het versterken van de banden binnen uw team. 

6. Focus, commitment & lef
Deelnemers bereiden zich goed voor. Hebben het lef zich kwetsbaar op te stellen en tijdens de heisessie is er echt aandacht voor elkaar (mobiel staat uit).

Boek uw 360° Heisessie

Met plezier maken wij een afspraak om nader kennis te maken, uw wensen te bespreken en de heisessie te boeken!

Met de 360° Heisessie op basis van de Business Value MRI Methodiek© hoort u wat u niet wist, leert u zien wat u niet zag en behaalt u successen die u niet had verwacht.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van BiiC en ontvang onze nieuwsbrief.

Bezoekadres & Contact

BiiC BV 
Kantoor & Trainingscentrum
Nieuwland Parc 78
3351 LJ  Papendrecht
Nederland

085-3013168
info@biic.nl
www.biic.nl
KvK 78313406