Onze droom is om hoogwaardig organisatieadvies
inspirerend, begrijpelijk en bereikbaar te maken voor ieder bedrijf ter wereld.

Team BiiC©

Logo BiiC Organisatieadvies

Waarom doen wij
wat we doen?

De mensen bij BiiC© hebben de innerlijke passie om organisaties beter te laten presteren en deze kennis bereikbaar te maken voor iedere organisatie. Wij hebben ervaren dat er in elke organisatie heel veel onbenutte kennis en potentieel zit. Innoveren en professionaliseren begint volgens ons heel eenvoudig bij het stellen van slimme vragen. En dat organisaties sterker worden door het verbinden van mens, technologie, cijfers en creativiteit. Dit alles met de focus op het creëren van waarde.

Big data en kunstmatige intelligentie
beginnen bij small data en menselijke intelligentie.

Is daar behoefte aan?

Veel organisaties moeten zich opnieuw uitvinden. Digitalisering en kunstmatige intelligentie zorgen voor een ongekende snelheid van veranderingen in de maatschappij. Big data staat dus al voor de deur terwijl het gros van de organisaties haar small data nog niet op orde heeft. 

Deze constante stroom van vernieuwingen zorgt ervoor dat complete diensten en producten verdwijnen. Daarnaast verandert de technologie de verwachtingen van de consument en de rol van complete beroepsgroepen.

Oud gedrag
x
Nieuwe technologie 
=
Een toekomstig failliet bedrijf

Logo BiiC Organisatieadvies

Hoe helpen wij dan?

Wij hebben een innovatieve methodiek ontwikkeld (de Business Value MRI©) waarmee wij met onze geacrediteerde partners in zeer korte tijd een integraal beeld van organisaties creëren en direct in beeld brengen waar en hoe u effectief kunt bijsturen. 

Met de inzet van getalenteerde mensen in ons Social Data Centrum in combinatie met geavanceerde Business Intelligence technieken is het ons gelukt om management consultancy bereikbaar te maken voor iedere organisatie.

Vanuit win-win slim samenwerken is ons vertrekpunt.

Bedrijven blijven duurzaam succesvol door het stellen van slimme vragen en het vastleggen, begrijpen en benutten van de antwoorden.

Kennismaken?
U bent van harte welkom!

Met plezier nodigen wij u uit voor een brainstormkoffie in ons trainingscentrum.

We maken vrijblijvend kennis. Leren u en uw bedrijf kennen. Verkennen uw vraagstuk en wensen. En nemen u mee in de Business Value MRI© methodiek.

BiiC©
Maakt organisaties sterker

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van BiiC en ontvang onze nieuwsbrief.

Bezoekadres & Contact

BiiC BV 
Kantoor & Trainingscentrum
Nieuwland Parc 78
3351 LJ  Papendrecht
Nederland

085-3013168
info@biic.nl
www.biic.nl
KvK 78313406