Business Value MRI©
De tool die uw consultancy praktijk verrijkt

Over BiiC©

BiiC© is een innovatief techbedrijf en consultancybureau voor consultants.
Het is opgericht door een team van ervaren directeuren, ondernemers en management-consultants die de passie delen om organisaties te inspireren en te helpen aan vernieuwend inzicht, betere prestaties en/of meer winst.
De afkorting BiiC© staat voor Business Inzicht & Innovatie voor Consultants.

De betaalbare en integrale diagnose-aanpak van de Business Value MRI© biedt nieuwe acquisitie- en groeikansen voor uw consultancy onderneming. De methodiek cree╠łert nieuwe kansen bij bestaande klanten en het maakt hoogwaardige bedrijfsanalyses bereikbaar voor een nieuwe groep bedrijven!

White label 

De Business Value MRI© krijgt u white label tot uw beschikking. De researchtooling en MRI-rapportages worden ingericht en voorzien van uw bedrijfslogo. Wij ondersteunen u met onze advieshelpdesk, sales- en marketing- tools en periodieke vakinhoudelijke inspiratie.

Naast de aanwezige MRI is het mogelijk om in onze software uw eigen methodiek-assessments en scans op te nemen en te visualiseren. Op deze wijze kunt u op een slimme en snelle manier uw software binnen onze software ontwikkelen.

Nieuwe kansen en markten

Mede door de impact van digitalisering is het van belang dat consultants en organisatie-adviseurs maar ook marketeers en coaches steeds meer vanuit een holistische kijk adviseren. Deze integrale expertise hebben consultants logischerwijs niet altijd in huis. De Business Value MRI© lost dit probleem op en zorgt ervoor dat integraal advies geen onbetaalbare investering hoeft te zijn voor een MKB-onderneming.

Exclusiviteit en accreditatie

BiiC werkt vanuit win-win partnerships met mensgerichte consultants die geloven in gezamenlijk onderzoek en kennisoverdracht, dat leidt tot een gedragen oplossing voor duurzame veranderingen in organisaties. Business Value MRI©-licenties worden aan consultants aangeboden. Daarbij houden wij rekening met regionale en sector- expertise-spreiding. Aangesloten partners worden door training, jaarlijkse permanente educatie en kennis- overdracht geaccrediteerd. Op deze wijze waarborgen wij de kwaliteit van de uitvoering en begeleiding van de scans.

Wij maken hoogwaardig organisatieadvies
 inspirerend, concreet en bereikbaar 
voor ieder bedrijf ter wereld.

Team BiiC©

white label software biic

WHITE LABEL
RESEARCH SOFTWARE

integrale bedrijfsanalyses

INTERACTIEVE
INFOGRAPHICS

training &
ACCREDITATIE

nieuwe
acquisitiekansen

orgaNISATIEADVIES
SUPPORT

Wilt u meer informatie? Met plezier maken wij kennis!

De deskundigheidsvoorwaarden of uw consultancypraktijk in aanmerking komt voor een geaccreditateerde partnerlicentie, lichten wij graag toe in een persoonlijk gesprek.

BiiC©
Maakt organisaties sterker

Ontvang het BiiC Magazine

Blijf op de hoogte van de nieuwste BiiC workshops, ontwikkelingen en opinie en ontvang 4 keer per jaar het digitale BiiC Magazine

Bezoekadres & Contact

Kantoor & Trainingscentrum
Nieuwland Parc 78
3351 LJ  Papendrecht
Nederland

085-3013168
info@biic.nl
www.biic.nl
KvK 75793148