Organisatieadvies BiiC heisessie organisatieadvies biic organisatieadviesbureau en consultancy werkwijze
Brainstorm op het water
Organisatieadvies BiiC heisessie organisatieadvies biic organisatieadviesbureau en consultancy werkwijze

Brainstorm op het water

Naast ons trainingscentrum heeft BiiC de beschikking over een luxe sloep. U kunt van de lente tot de herfst bij ons de combinatie maken om met uw team te brainstormen en tegelijk te genieten op het water. 

U bent vast bekend met de uitdrukking ‘in hetzelfde schuitje zitten’; het gevoel dat men gezamenlijk in een bepaalde situatie zit of voor een bepaalde uitdaging staat. Dat is de essentie van een brainstorm of een vergadering tijdens een zakelijke rondvaart met BiiC.

Organisatieadvies BiiC heisessie brainstorm op het water

Inspiratie en energie

De inspirerende wateromgeving van de Drechtsteden en de Biesbosch in combinatie met de ontspannen sfeer op onze sloep, staat garant voor een verrassende en stimulerende sessie vol vernieuwende ideeën en een fijne middag met uw team.

Op het water bent u er echt helemaal even uit en kunt u zich focussen op het onderwerp dat u wenst te behandelen. Met uw haren in de wind en de frisse buitenlucht in uw longen bent u bovendien veel beter in staat om de stof met een ontspannen hoofd tot u te nemen.

Organisatieadvies BiiC brainstorm op het water

Gewoon even ontspannen

U kunt onze sloep inclusief kapitein huren vanaf 2,5 uur voor € 249, dit is exclusief btw. Naast de kapitein is er plaats voor 6 personen. 

Lunch, borrel of een hapje kan geheel afgestemd naar uw wensen verzorgd worden.

Het huren van de sloep is een verrassende aanvulling op uw heissesie of om met uw team even uit de dagelijkse organisatie hectiek te stappen.

Heeft u interesse in het organiseren van een brainstorm op het water?

Voor aanmelden of vragen kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Versturen

BiiC© Organisatieadvies 2.0
Maakt uw organisatie sterker

Ontvang het BiiC Magazine

Blijf op de hoogte van de nieuwste BiiC workshops, ontwikkelingen en opinie en ontvang 4 keer per jaar het digitale BiiC Magazine

Aanmelden
Bezoekadres & Contact

Kantoor & Trainingscentrum
Nieuwland Parc 78
3351 LJ  Papendrecht
Nederland

085-3013168
info@biic.nl
www.biic.nl
KvK 75793148