organisatieadvies biic interimorganisatieadviesbureau en consultancy werkwijze 1
Management Challenge
Masterclass

Management challenge

Hoe professioneel en volwassen is uw managementteam? Als directeur of manager weet u als geen ander hoe u uw medewerkers moet beoordelen op hun professionaliteit, kennis, vaardigheden en functioneren. Hoe u de juiste talentvolle of ervaren nieuwe professionals moet selecteren. U weet wat er van hen wordt verwacht. 

Maar hoe professioneel en volwassen is eigenlijk uw managementteam? Hoe actueel is uw inzicht in uw eigen organisatie? 

Tijdens de Management Challenge gaat u op zoek naar de organisatorische blinde vlekken van uw team en ontdekt u de quickwins hoe u uw management sterker kunt maken. 

Vanuit organisatiekundig perspectief wordt u uitgedaagd om antwoorden te geven op essentiële inzichten die u minimaal nodig heeft om uw organisatie blijvend succesvol te kunnen aansturen. 

Voor wie?

De Management challenge past bij ondernemers, directeuren en managers die met hun team op zoek zijn naar een ontspannen sessie waarbij zij inzichten en inspiratie ontdekken hoe zij hun organisatie nog succesvoller en sterker kunnen aansturen. 

Na de Management challenge heeft u actueel inzicht en inspiratie rondom de blinde vlekken in de aansturing van uw organisatie en handvatten hoe dit te verbeteren.

Programma

De Management challenge bestaat uit de volgende onderdelen. 

Een inleidende inhoudelijk presentatie met theorie, inzichten en inspiratie over de 7 praktische fundamenten van succesvolle organisaties.

De challenge: u en uw team worden aan de hand van quiz vragen (niveau de slimste mens) ondervraagd en op de proef gesteld over de management inzichten van uw eigen organisatie. U krijgt opdrachten waardoor u de volwassenheid en professionaliteit gaat ontdekken van uw eigen organisatorische kwaliteit.

Wrap up: wat zeggen deze inzichten en wat kunt u er mee doen?
Prijs?

Met uw team: de prijs van de workshop is € 499 (ex.btw) op basis van 6 personen

Data en locatie?

Locatie
Trainingscentrum BiiC in Papendrecht.

Teams
Datum in overleg.
Incompany is mogelijk.

Heeft u interesse in de Management Challenge?

Voor aanmelden of vragen kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Versturen

BiiC© Organisatieadvies 2.0
Maakt uw organisatie sterker

Ontvang het BiiC Magazine

Blijf op de hoogte van de nieuwste BiiC workshops, ontwikkelingen en opinie en ontvang 4 keer per jaar het digitale BiiC Magazine

Aanmelden
Bezoekadres & Contact

Kantoor & Trainingscentrum
Nieuwland Parc 78
3351 LJ  Papendrecht
Nederland

085-3013168
info@biic.nl
www.biic.nl
KvK 75793148