BiiC organisatieadvies inspiratie workshops en sessies
Masterclass
Klantstrategie 2.0 

Masterclass Klantstrategie 2.0

Waarom is het ene bedrijf succesvol en het andere bedrijf niet? Waarom slaagt het ene idee wel en het andere idee niet? Iedere dag worden vanuit organisaties vele nieuwe innovaties, producten en diensten aan de markt aangeboden. Echter meer dan 85% van deze introducties slagen niet. Wat is het geheim achter deze 15% succesvolle bedrijven? Wat kan uw organisatie hiervan leren? En is dit ook toe te passen binnen uw organisatie?

In de Masterclass Klantstrategie 2.0 maakt u kennis met 7 praktische fundamenten van blijvend succesvolle ondernemingen. Voor deze Masterclass is dit samengevat in een practisch toepasbaar klantstrategie model die u tijdens de Masterclass gaat verkennen en toepassen op uw organisatie.

Voor wie?

De Masterclass past bij ondernemers, directeuren, sales-, marketing- en productmanagers en professionals die op zoek zijn naar inzichten en inspiratie naar hoe zij hun organisatie nog succesvoller kunnen positioneren en innoveren.

Na deze Masterclass heeft u actueel inzicht en inspiratie rondom marketing en waarde management anno nu. 

Programma

De Masterclass bestaat uit de volgende onderdelen. 

Een inleidende inhoudelijk presentatie met theorie, inzichten en inspiratie over de 7 praktische fundamenten van succesvolle organisaties.

Verdieping van het klantstrategie model, waarbij de theoretische onderdelen waardepropositie bepaling, de omnichannel salesfunnel, touchpointanalyse, customer journey en de marktpositie aan bod komen.

Concrete toepasbare vertaling naar uw praktijk.




Prijs?

Met uw team: de prijs van de workshop is € 499 (ex.btw) op basis van 6 personen.

Individueel: de prijs van de workshop is € 99 (ex. btw) per persoon, er nemen maximaal 6 personen deel aan de workshops. Deelname gaat door vanaf 4 personen.





Data en locatie?

Open inschrijving
Donderdag 7 november. 
Tijd: 13:30 tot 17:00

Locatie
Trainingscentrum BiiC in Papendrecht.

Teams
Datum in overleg. Incompany is mogelijk.

Heeft u interesse in een Masterclass Klantstrategie?

Voor aanmelden of vragen kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Versturen

BiiC© Organisatieadvies 2.0
Maakt uw organisatie sterker

Ontvang het BiiC Magazine

Blijf op de hoogte van de nieuwste BiiC workshops, ontwikkelingen en opinie en ontvang 4 keer per jaar het digitale BiiC Magazine

Aanmelden
Bezoekadres & Contact

Kantoor & Trainingscentrum
Nieuwland Parc 78
3351 LJ  Papendrecht
Nederland

085-3013168
info@biic.nl
www.biic.nl
KvK 75793148