robert snel BiiC organisatieadviesbureau klantstrateeg business ontwikkelaar
Spreker en dagvoorzitter
klantpanel sessies biic organisatieadvies

Spreker en dagvoorzitter

Wilt u uw heidag, klantpanel, congres of themabijeenkomst professioneel laten begeleiden? BiiC kan dit voor u verzorgen. Neem voor meer informatie en beschikbaarheid vrijblijvend contact met ons op.

Prijs vanaf € 499

Business inspiratie lezing

Waarom zijn organisaties succesvol? Wat is de strategie en aanpak van deze succesvolle bedrijven? En is dit ook toe te passen binnen uw organisatie? Robert Snel, founding partner en managementconsultant van BiiC neemt u op een inspirerende manier mee in dit verhaal en komt met concrete tips hoe uw organisatie ook dit niveau kan bereiken.

Prijs €499

Lezing Business Value Scan

Wat is het verhaal achter de Business Value Scan? Wat zijn de praktijk ervaringen en inzichten van BiiC? Hoe professioneel en volwassen is eigenlijk uw organisatie? Hoe kunt u het potentieel van uw onderneming slim onderzoeken? Robert Snel, founding partner en managementconsultant van BiiC neemt u op een inspirerende manier mee in dit verhaal en komt met concrete tips hoe uw organisatie ook dit niveau kan bereiken.

Prijzen per lezing € 499

organisatieadvies biic interimorganisatieadviesbureau en consultancy werkwijze 1
Ontdek onze workshops

BiiC© Organisatieadvies 2.0
Maakt uw organisatie sterker

Ontvang het BiiC Magazine

Blijf op de hoogte van de nieuwste BiiC workshops, ontwikkelingen en opinie en ontvang 4 keer per jaar het digitale BiiC Magazine

Aanmelden
Bezoekadres & Contact

Kantoor & Trainingscentrum
Nieuwland Parc 78
3351 LJ  Papendrecht
Nederland

085-3013168
info@biic.nl
www.biic.nl
KvK 75793148