biic business mri diagnostiek - MTO - KTO

BiiC | Business MRI©

Verrijk uw adviespraktijk en word partner

Kies voor unieke klantwaarde, innovatie en groeikansen voor uw adviespraktijk. BiiC ondersteunt en accrediteert u als consultant. Dit doen wij door middel van training, jaarlijkse permanente educatie en kennisoverdracht. Op deze wijze krijgt u optimale ondersteuning om de Business MRI© succesvol uit te voeren.

  • Snel en efficiënt integraal inzicht 
  • Onderscheidend kwalitatief beter advies
  • Nieuwe acquisitiekansen bij bestaande en nieuwe klanten
  • Meer en terugkerende omzet 
  • Inspirerend, begrijpelijk en betaalbaar voor uw klant
Unieke klantwaarde, innovatie en groeikansen voor uw adviespraktijk
BBiiC Business MRI 360° business diagnostics
Onze belofte aan u
Nieuwe marktkansen

De betaalbare en integrale diagnose-aanpak van de Business MRI© biedt nieuwe acquisitie- en groeikansen voor uw consultancy onderneming. De methodiek creëert nieuwe kansen bij bestaande klanten en het maakt hoogwaardige bedrijfsanalyses bereikbaar voor een nieuwe groep bedrijven! 

Training en accreditatie

BiiC ondersteunt en accrediteert u als consultant. Dit doen wij door middel van omvangrijke training bij aanvang, jaarlijkse permanente educatie en kennisoverdracht. Op deze wijze krijgt u optimale ondersteuning om de Business MRI© succesvol uit te voeren en verrijkt u uw kennisniveau.

Helpdesk

Onze vakinhoudelijke- en softwarehelpdesk staat voor u kosteloos ter beschikking. Tevens denken wij graag met u mee over uw aanpak en concepten. En geven wij met veel plezier inspirerende presentaties op uw klantevent of webinar.

Online kenniscentrum

In het online kenniscentrum krijgt u naast de handleiding, beschikking over ondersteunende materialen op het gebied van communicatie, verkoop en advisering.

White label en maatwerk

De Business MRI© krijgt u optioneel onder uw eigen merknaam ter beschikking. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw eigen onderzoeken of assessments als maatwerk op te nemen in de software.

Blijf op de hoogte van BiiC

All rights reserved BiiC BV | Business Business MRI© 2022