biic business mri consultancy

BiiC | Business MRI©

Een andere manier van werken

Een andere analyse-aanpak waarbij u efficiënt samenwerkt met en de kennis benut van alle medewerkers in het bedrijf. Met de Business MRI© ziet u wat anderen niet zien en voorziet u uw klant van belangrijke kennis over zijn onderneming. Deze kennis creëert het draagvlak om verandering op fundamenteel niveau te stimuleren en realiseren.

De MRI daagt uw klant en zijn of haar team uit om te durven. Durf vragen te stellen. Durf om feedback te vragen. Durf in de spiegel te kijken. Durf kleur te bekennen. Als consultant begeleidt u uw klant in het proces van ontdekken, begrijpen en accepteren.

Slimme vragen stellen is een innovatie die iedere organisatie sterker maakt
biic business mri diagnostic 1

De Business MRI© kunt u indien gewenst modulair opbouwen. Van een voorproefje tot een complete MRI. Zo kunt u ook gerichte MRI oplossingen inzetten voor specifieke problemen.

Modulair aanbod en aanpak - stapsgewijs van start gaan

Niet twee bedrijven of problemen zijn hetzelfde. Daarom is het voor u mogelijk de MRI optimaal af te stemmen op de specifieke behoefte van de ondernemer. U kunt er voor kiezen met een gerichte oplossing te starten en indien zinvol uit te breiden. 

Aan te passen aan de behoefte van uw klant

Het bespreken van de diagnose van de MRI kunt u in diverse vormen uitvoeren. Van een diagnoserapportage voor een directieteam tot en met een compleet ontwikkeltraject met alle medewerkers van een bedrijf. 

Optimaal aan te passen aan uw adviesaanpak

Vanzelfsprekend is ook iedere consultant uniek. Daarom kunt u de Business MRI© toesnijden op de focus van uw adviespraktijk. Met de vele toepassingsgebieden kan de Business MRI© van grote meerwaarde zijn voor uw adviespraktijk en uw klanten.

En....direct de diagnose
  1. De MRI analyseert de input en brengt in beeld wat goed gaat en wat beter kan.
  2. Academische rapporten worden vervangen door interactieve infograpics.
  3. Benchmark van het verbeterpotentieel van de zes bedrijfsonderdelen met succesvolle ondernemingen.
  4. Digitale rapportage beschikbaar voor uw klant.
Bekijk hier de uitleg van de methodiek en software

Download de Business MRI© brochure

All rights reserved BiiC BV | Business Business MRI© 2022