biic business mri diagnostiek - MTO - KTO
Nieuwe bedrijfsadvies service voor accountants
21 juli 2022

BiiC heeft een nieuwe plug-and-play dienst gelanceerd waarmee accountancyfirma’s hun dienstverlening kunnen uitbouwen met adviesdiensten zonder de organisatie te belasten. Dit verhoogt de toegevoegde waarde die accountants leveren, en verschaft ze daarmee ook extra commerciële kansen.

Pieter van Halewijn aan boord bij BiiC
13 januari 2022

Om de volgende fase in deze missie en verdere groei van het bedrijf vorm te geven, komt Pieter van Halewijn aan boord bij BiiC. Hij versterkt vanaf januari 2022 het team.

biic business mri diagnostic 1
Nieuwe website live
10 januari 2022

Om de uitbreiding van het productassortiment goed te kunnen ondersteunen is de website aangepast en in een nieuwe look and feel gestoken. De komende periode zal de website verder worden uitgebreid en aangepast.

Trainingscentrum volledig hybride ingericht
16 november 2021

De maatregelen om verder verspreiding van Covid-19 te voorkomen ondersteunen wij maximaal. Op onze locatie kunnen wij op een verantwoorde manier maximaal 4 personen ontvangen. Ook zijn gecombineerde afspraken fysiek en via teams mogelijk in ons trainingscentrum.

business diagnostic mri biic
Toekenning erkend Software Development Leerbedrijf
20 oktober 2021

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft BiiC de uitbreiding gegeven als Erkend Software leerbedrijf. Door deze uitbreiding kunnen wij nu ook beginnende talentvolle software testers en ontwikkelaars een waardevolle leerwerkplek aanbieden.

Blijf op de hoogte van BiiC

All rights reserved BiiC BV | Business Business MRI© 2022