Persbericht BiiC 12 januari 2022‘

'Nieuwe stappen zetten met 360° Business diagnostiek voor consultants’
Pieter van Halewijn versterkt team BiiC | Business MRI©

Zeer snel een complete diagnose van een bedrijf kunnen maken. Waarbij kansen en problemen direct in beeld worden gebracht en iedereen begrijpt wat, waar en waarom het speelt. Dat is de missie van BiiC | Business MRI©. Om de verdere groei van het bedrijf vorm te geven, komt Pieter van Halewijn aan boord bij BiiC. Hij versterkt vanaf januari 2022 het team.

BiiC ontwikkelde een innovatieve bedrijfsdiagnose methodiek -de Business MRI©- waarmee consultants in zeer korte tijd herkennen waar problemen en kansen liggen, waarmee ze snel draagvlak creëren en veranderingen aanzienlijk succesvoller uitvoeren. Na de eerste successen gaat BiiC nu de volgende fase van uitbreiding in, zowel nationaal als internationaal. Dit vraagt om verdere uitbreiding en professionalisering van het management.

Succesvolle stappen
“Mede namens de aandeelhouders, kan ik met trots aankondigen dat wij met Pieter een zeer ervaren directeur, strateeg en motivator hebben binnengehaald! Een vakman die in het senior management van internationale bedrijven als Gillette en Philips zijn sporen heeft verdiend”, stelt oprichter van BiiC en geestelijke vader van de Business MRI© Robert Snel. “We zijn er van overtuigd dat we als team BiiC met Pieter gezamenlijk nieuwe, succesvolle stappen zetten met onze baanbrekende innovatie.” Pieter van Halewijn: “Dit online platform is een zeer krachtig product waarvoor ik enorm veel potentie zie, zowel in Nederland als daarbuiten. Wat mij betreft onmisbaar gereedschap voor iedere consultant. Ik zie het als een mooi doel om bedrijven te helpen om problemen en kansen te herkennen, BiiC en de Business MRI© uit te bouwen en een sterke, internationale positie verwerven.”

Belang van een goede en efficiënte analyse
De kern van de Business MRI© is de mogelijkheid om in zeer korte tijd en tegen een betaalbare investering een integrale analyse van ondernemingen te maken. Dit is van belang om de juiste maatregelen te kunnen treffen. Dit lijkt voor de hand liggend, maar deze stap wordt in de praktijk vaak overgeslagen, omdat het omslachtig kan zijn of omdat ondernemers denken de oorzaak van problemen al te kennen. Dit komt vooral veel voor in het MKB.

Inspirerend, begrijpelijk en bereikbaar
BiiC heeft zich dan ook ten doel gesteld, hoogwaardige bedrijfsanalyse inspirerend, begrijpelijk en bereikbaar te maken voor ieder bedrijf ter wereld.“ Samen met vooruitstrevende consultants gaat ons dit lukken”, aldus Snel en Van Halewijn.

All rights reserved BiiC BV | Business Business MRI© 2022