Bedrijfsadvies Service voor Accountants
Een compleet ontzorgproces voor u en uw klanten

De bedrijfsadvies service is speciaal ontwikkeld voor accountants. Accountants hebben van oudsher goede kaarten in handen om dé businesspartner van de ondernemer te zijn. Het moment rondom de jaarcijfers is een uitgelezen kans de cijfers tot leven te laten komen en samen met de klant integraal naar de organisatie te kijken en tot verbeterinzicht te komen. Op dit vlak verwacht de klant steeds meer toegevoegde waarde en pro activiteit van de accountant. Deze tendens is zo sterk dat zelfs landelijke radioreclames inmiddels inspelen op het gebrek aan pro activiteit van accountants. De praktijk is namelijk weerbarstig, want door personeelstekort, werkdruk, en tijdsgebrek wordt deze behoefte door veel accountantskantoren niet ingevuld. Om dit probleem op te lossen heeft BiiC de Bedrijfsadvies Service ontwikkeld. 

Verhoog uw klantwaarde zonder belasting van uw team

Als onderaannemer van accountants ligt onze focus op het efficiënt en betaalbaar organiseren van hoogwaardige, begrijpelijke integrale bedrijfsanalyses met impact. Analyses welke de accountant en haar klant slim kunnen inzetten in aanvulling op de jaarcijfers, met als doelde organisatie sterker te maken, problemen op te lossen en kansen te verzilveren. Zonder dat het de schaarse tijd van de accountant belast.

Mede door de veranderende wereld en digitalisering is het daarnaast randvoorwaardelijk in de advisering om in de huid van de ondernemer, medewerkers en klanten te kruipen en met een holistische bril naar diens onderneming te kijken. Een concreet verbeterinzicht richting de toekomst voegt veel waarde toe aan het jaarverslag en het vakmanschap van de accountant.

biic business mri diagnostiek - MTO - KTO
Versterk uw team met de inzet van flexibele bedrijfsadviseurs

BiiC biedt een compleet ontzorgproces aan voor de accountant. Op deze wijze maakt BiiC, als serviceprovider, het aanbieden van integraal bedrijfsadvies voor ieder accountskantoor mogelijk. En dat tegen een zeer betaalbare investering.

De Bedrijfsadviesservice is gebasseerd op het inzetten van de Business Indicator© De Indicator is een nieuwe integrale bedrijfskundige analysetool. Het biedt de mogelijkheid om een nieuwe stap te zetten in het op een slimme manier proactief adviseren van klanten, om vooruit te kijken in plaats van achterom, om het potentieel voor de onderneming van klanten in beeld te brengen. En snel en effectief te zien wat er speelt, waar het speelt en waarom het speelt. De Business Indicator verhoogt de kwaliteit, het draagvlak en succes van veranderingen en is toepasbaar voor iedere onderneming.
Daarnaast versterkt de indicator zowel de interne deskundigheid, en de aantrekkelijkheid van het accountantskantoor, als de toegevoegde waarde voor klanten.

De voordelen voor uw adviespraktijk
  • Snel en efficiënt integraal inzicht verkrijgen
  • Uitbreiden van het jaarverslag met een bedrijfsadvies indicator voor de klant
  • Beperkte belasting voor uw het kantoor: volledige ondersteuning van BiiC achter de schermen,
  • Flexibele inzet/inhuur senior managementconsultant (ter voorbereiding of op locatie)
  • Nieuwe acquisitiekansen (ook binnen bestaande portefeuille)
  • Additionele / terugkerende omzet
  • Aantrekkelijkheid verhogen van het kantoor voor nieuw en bestaand personeel
Ontdek de gerichte oplossingen voor uw adviespraktijk
01

Early Indicator

Snel en eenvoudig voorproefje

02

Business Indicator

Compact onderzoek, inzicht op hoofdlijnen

03

Commercial Focus MRI

Focus op markt / klanten

04

HR Focus MRI

Focus op medewerkers / arbeidsmarkt

05

Digital Focus MRI

Focus op digitaliseringsbehoefte en vertrekpunt

06

Business MRI

Integrale 360° bedrijfsanalyse - combinatie van alle onderzoeken

All rights reserved BiiC BV | Business Business MRI© 2022